She was different, I am cute!

De zece minute ma tot intreb cu ce formula sa incep de data aceasta articolul. Nah! Am gasit-o! Ma impiedic cu degetele de taste si ma tot intreb acum, cum sa continui. Tocmai am primit pozele de la Daniel Miholca, aka Deekie. Inainte sa vi le arat, am sa va fac o mica introducere in ceea ce a insemnat pentru mine aceasta sedinta foto!

Aceste sedinte foto, de fapt, pentru ca au fost doua. Fotografiile pe care o sa le vedeti astazi sunt din prima zi, zi in care ne-am si cunoscut. Initial cam numai asta trebuia sa facem, sa ne cunoastem si sa vedem ce si cum iese, iar pare-se, a iesit destul de bine.

Eu nu sunt model si n-am sa fiu niciodata, insa imi place sa particip la sedinte foto, sa ma machiez strident, sa ma imbrac asa cum nu m-as imbraca niciodata pe strada si sa ma zgaiesc in poze!

 V-am mai spus, eu ma simt bine draguta, dulce sau cel mult serioasa. Nu extraordinar de sexy. E putin out of my league. Dar hei, merita incercat!

Cu timpul, lungimea fustei s-a lungit c-o palma, tocurile s-au scurtat cu vreo 5 cm si dorinta de a fi sexy si de a iesi in evidenta s-a stins. Sedinta asta foto o intruchipeaza pe Iulia la 15 ani. Imi era dor de aerul ei de adolescenta rebela si nebuna, nebuna in cel mai adevarat mod posibil. De curiozitatea ei stupida si teatrele ei. De idolii ei, de conceptiile si de ideile ei. Nu m-as mai intoarce la ea in viata reala, pentru ca trebuie sa recunosc ca nu ma identific deloc cu ea. Ea era mai vulgara, mai badass. Iulia pe atunci nu rata o sambata de club, iar Iulia de acum n-a mai fost intr-unul de vreo jumatate de an. Suntem doua persoane diferite.

Parca ne-am intersectat undeva pe drum, mi-a predat stafeta si am luat-o uitandu-ma lung dupa Iulia cum fuge departe. Awkward!

Revenim la subiectul nostru. Deekie. Deekie e o figura de om. E una dintre persoanele acelea pe care le intalnesti si iti cad bine. Eu sunt comunicativa, deschisa si imi place foarte mult sa relationez sanatos cu oamenii pe care ii intalnesc, chiar daca putini imi permit sa fac asta.

Pana mi-am dat jos incomoditatea si mi-am eliberat spiritul rebel si cu o nota mai sexy a durat o zi. In fotografiile de la sedinta a doua am fost mai destinsa. Probabil si pentru ca iubitul meu a stat cu mine toata ziua 😀 !

DKM_2992

DKM_2997

DKM_3002

DKM_3123

DKM_3144

DKM_3182

DKM_3209

DKM_3265

Mai multe fotografii, vezi pe blogul lui Daniel Miholca!

6 comentarii la „She was different, I am cute!

  1. oooooo, i remember that rebel sexy Iulia ^_^ hahahahahahahaha ce amintiri !!!!!!! 😀 Oricum a fost o perioada frumoasa asa cum a fost ea, cu fiecare sambata in club.Parca mi-e dor de o nebunie gen cand ma gandesc …… 🙂

    Apreciază

  2. Pur si simplu perfecta 🙂

    Imi place foarte mult atitudinea ta si modul de gandire. Tiind sa cred ca de cand te urmaresc blogul nu e dedicat doar fetelor si ce tine de infrumusetare, moda etc.. Am gasit o multime de lucruri noi si interesante aici.

    Foarte frumoase fotografiile 🙂 Tine-o tot asa 🙂

    Apreciază

Comenteaza articolul: