Vitamax – cele mai bune vitamine

Buna dragilor! De vreo doi ani am descoperit Vitamax si am inceput sa fac periodic, in functie de nevoie, cate-o cura cu aceste vitamine. In general, nu cred in suplimente. De fapt, nici nu cred in altele decat in acestea, deoarece am mai testat si de la alte brand-uri si nu au avut efect.

M-au ajutat atat la starea fizica, dandu-mi energie si acoperind carentele de vitamine din organism, cat si la starea mentala. Indicatiile sunt:

Vitamax este indicat ori de câte ori starea mentală sau fizică trebuie susţinută: tratamentul oboselii, slăbiciunii, epuizării; ameliorarea eficienţei mentale şi intelectuale şi combaterea tulburărilor de concentrare; ameliorarea rezistenţei organismului la infecţii; pentru scurtarea perioadei de convalescenţă după diverse boli, intervenţii chirurgicale, radioterapie; pentru creşterea performanţei fizice, în special la atleţi; în tratamentul menopauzei şi al impotenţei psihogene; pentru întârzierea proceselor degenerative ale îmbătrânirii; pentru alinarea tensiunilor datorate surmenajului; ca parte integrantă a tratamentului: neurasteniei şi nevritelor, anemiilor prin deficite nutriţionale, afecţiunilor hepatice, artritelor, ulcerului gastro-intestinal, hiperlipidemiei, diabetului, distrofiilor pielii şi anexelor cutanate, părului şi unghiilor; în timpul sarcinii şi al lactaţiei; pentru inducerea stării de confort şi stabilitate.

O parte importanta este faptul ca nu ingrasa. Nu iti cresc pofta de mancare asa cum se sperie multi. Sincer sa fiu nici nu cred ca sunt adevarate afirmatiile alea. In plus, se iau de la 5-10 zile cate o pastila pe zi. De multe ori, le iau doar 5 zile si ma ajuta enorm.

Nu ma consider medic sa vi le recomand, insa va spun cu drag ca chiar sunt de folos.

Le gasiti in farmacii! Nu va recomand sa le comandati de pe site-uri!

Detalii despre acest medicament gasiti, AICI!

ATENTIE! Nu fac reclama acestui produs si nu vi-l l-as recomanda daca as stii ca e ceva neinregula cu el. Il folosesc de multa vreme si foarte multumita de el, motiv pentru care mi-am dorit sa impartasesc!

m

20140327-140111.jpg

Reclame

4 gânduri despre &8222;Vitamax – cele mai bune vitamine&8221;

Comenteaza articolul:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s