Wishlist: #1 Kenzo Jungle L’Elephant

Buna, dragilor! Voi incepe de astazi sa postez wishlist-ul meu. Stiu cat de greu este, atat de Craciun, cat si de Mos Nicolae, sa reusiti sa gasiti cadoul perfect pentru persoanele dragi, drept urmare, orice sursa de inspiratie presimt ca va fi bine primita!

Lista mea de dorinte pentru Craciun oficiala incepe cu parfumul Kenzo Jungle L’Elephant.

 IMG_3381-0.JPG

Kenzo Jungle L’Elephant, cu un amestec de mandarine proaspete, cardamom, chimen, combinate cu spectaculos ylang-ylang, lemn dulce si chihlimbar senzual, vanilie si patchouli, este cu succes parfumul oriental-exotic perfect pe care vreau sa il iau cu mine in Thailanda!

 

IMG_3385-0.JPG

IMG_3387.JPG

 

Parfumurile sunt cea mai buna alegere pentru atunci cand esti in pana de idei, dar, tine cont de faptul ca trebuie sa cunosti cat de cat persoana. Un parfum trebuie sa ti-l asumi, sa iti intre sange, sa il simti!

Fii atent/a la detalii simple precum stilul vestimentar sau chiar la parfumurile pe care obisnuieste sa le poarte. Daca sunt mai dulci sau mai citrice, florale sau orientale etc. Sau toxice, cum sunt parfumurile semnate Thierry Mugler!

IMG_3375.JPG

Kenzo Jungle nu este un parfum pe care l-as folosi zilnic, mai ales in perioada iernii. Insa, se potriveste la fix cu vacanta!

Miros de vacanta? Absolut!

Comenteaza articolul: