De ce nu mai scriu pe blog

De ce nu mai scriu pe nicaieri, de fapt. Totul a-nceput cu Basm Festival, loc unde am prins mai tare gustul de muzica, oameni faini, prieteni, stiluri si genuri vestimentare, muzicale etc diferite. Trebuia sa scriu. Si n-am mai stiut ce! Dupa a fost plecarea la mare si n-am avut vreme sa ma gandesc la ceva bun de pus pe blog. Adica ce as fi putut face? Vreo recenzie la Crazy? Am plecat apoi la Sziget in Budapesta. Ce sa scriu? Despre concertul Skrillex (supermegaextra tare)? Da, poate, dar nu-s vreo experta si cam toate cuvintele mele despre concerte se rezumau la niste adjective uzuale. Daca sunteti curiosi, totusi, poate va povestesc cum a fost!

Nu c-ar fi astea motive. Dar n-am incercat nimic nou. N-am mai testat nimic si n-am mai descoperit nimic demn de mentionat! (Sau nu mi-am dat seama)

M-am aventurat intr-o schimbare de look si de stil si inca nu m-am acomodat cu mine. Am renuntat la tocuri si articole cute. Mi-s pana peste cap! Am inceput sa cumpar tenesi si (culmea!) adidasi. Abia aveam cate-o pereche… Am renuntat la machiaj foarte des in ultima vreme. M-am ingrasat! Si-mi place! (Si nu, n-am sa apar cu ceva reteta de slabit!) Si of cate s-au mai schimbat si intamplat!

Va scriu acest mesaj cu mult drag si va multumesc ca sunteti inca aici, va multumesc pentru grija si atentie si pentru intrebarile voastre! Ma bucur, intr-un fel, ca va lipsesc! Va salut cu drag si sa ne vedem cu bine! Si asta cat de repede, sper!

10 comentarii la „De ce nu mai scriu pe blog

Comenteaza articolul: