Despre mine

Numele meu este Iulia. Simplu. Si la fel de simpla vreau sa ma privesti si tu. Vreau sa stii ca-mi doresc sa te primesc pe cat de des posibil in „casa mea”. Desi am sa iti fac invitatii reci, cu vreun link sau cu vreo doua, trei cuvinte menite sa defineasca pe scurt continutul a ceea ce-ti voi scrie, sa stii ca vei gasi caldura odata ce vei patrunde in universul meu. Un univers din care faci parte si tu!

Cat despre mine, eu sunt studenta la Facultatea de Litere, iar momentan lucrez ca make-up artist. Si mai am si alte activitati „extracurriculaare”. Sunt redactor de fashion pentru ziarul local bistritean Observator Bn si activez in echipa LifeVision, luand parte la diferite proiecte. Din cand in cand, mai iau parte la sedinte foto ca model. Inspre exemplu, am avut o colaborare cu Season Beauty, salon caruia i-am fost imagine. 

Trebuie sa stii ca e foarte departe de mine gandul perfectiunii. Sa nu te superi daca vei vedea vreodata la mine vreo unghie cu oja sarita. Sa nu strambi din nas nici daca azi ma vezi ca scoasa din cutie si maine te impiedici de mine ca de-un morman de haine. De altfel, daca in vreuna din zile nu vei putea intelege niciun cuvant din frazele mele intortocheate sau daca am pus o mie de virgule in locuri in care nu se cuvine, iarta-ma, caci in scris mi se reflecta starea! Ma voi corecta atunci cand mi se vor lumina ochii!

Ramai cu bine si sa te-ntorci cu drag! 

 

 

 

 

 

20 de comentarii la „Despre mine

  1. Buna Iulia, azi am dat intamplator de blogul tau cautand un review doua despre apa micelara Garnier si m-am trezint citindu-ti o maaare parte din postari. Am simtit nevoia sa te felicit pentru tot ce faci, pentru naturaletea si dragalasenia ta, pentru curajul de a-ti spune opinia sincera si nefiltrata, pentru frumusetea ta si pentru talentul tau de make up artist. Am sa revin pe blogul tau pentru simplul motiv ca aici gasesc tips&tricks, dar de asemenea imi place modul tau de a scrie. Well done & good luck further! ♥

    Apreciază

  2. BUNA Iulia,in primul rand vreau sa te felicit pentru ceea ce faci si in al doilea rand vreau sa-ti spun ca si pe mine ma cheama tot IULIA MOLDOVAN si sunt o apasionata de MAKE UP si Cosmetica.As vrea sa urmez cursuri de Make up si Cosmetica.Am inteles ca tu ai facut cursuri la Reflexovital in Cluj.As vrea sa stiu daca sunt buni si merita sa mergi la ei.

    Apreciază

    • Buna, Iulia! Multumesc tare mult pentru aprecieri :* ! Uite, am scris „despre cursul de make-up” un articol cu acelasi nume, daca vrei sa citesti mai multe. Pe scurt, iti spun ca la machiaj chiar merita. Andrada Rusu (tipa care preda machiaj) este o femeie cu mult bun gust, deci nu vei invata kitsch-uri si tiganeli, mai pe romaneste spus. Este de asemenea si o profesionista inarmata cu multa rabdare. Eu sunt si am fost foarte multumita! Despre cosmetica nu stiu prea multe. Eu vreau sa merg la coafor incepand din octombrie, deci poate ne intalnim pe acolo, draga Iulia Moldovan! Te pup!

      Apreciază

  3. Iulia ce sa zic , desi te cunosc inca de pe bancile liceului ( nu prea indeaproape ce e drept) raman placut impresionat de ceea ce vad legat tine. Esti dovada vie ca de multe ori aparentele sunt inselatoare sau sa fie trecerea timpului si perspectivele de viata….??? Oricum, felicitari si toate cele bune pe viitor . Cu mult respect, Ing.Ionescu Horia.

    Apreciază

  4. Iulia..si acest „intro” despre tine e la fel de vaporos ca si camasile de care vorbeai…….usor de citit,lin chiar…..nu oricine poate sa scrie asa….Facultatea de Litere si-a lasat o amprenta si sunt de parere ca,impreuna cu make-up-ul, se transforma intr o combinatie foarte buna pentru un blogger la fel de bun. Ce sa zic? Pe mine m-ai convins din prima…..cand machiai fetele la salon parca pentru un shooting….si m-am si exprimat in privinta asta. Foarte frumos!!! In rest…..sa fii plina de „you had me at hello” -uri…adica sa-ti cuceresti toti viitorii cititori din prima…Felicitari!!!

    Apreciază

  5. Bravo Iulia!! Chiar daca nu apuc sa citesc in fiecare zi, e o placere sa intru in „arhive” cind pot si sa ma infrupt cu tot cei mai bun de la cineva care stie:)…Tineo tot asa ca ti se potriveste de minune!! Te pup si success in continuare!!

    Apreciază

Comenteaza articolul: