Invata sa te iubesti!

Buna frumoaso! Da, tu! Esti frumoasa in fiecare zi. Si daca nu stii asta, pe pracurs te voi invata sa te iubesti si sa te apreciezi! Trebuie sa intelegi o singura chestie, aceea ca defectele te definesc, te diferentiaza. Voi aprofunda acest subiect si iti voi explica ca nu trebuie sa te feresti de un strop de narcisism, dar nici ca nu trebuie sa te rupi de realitate. Cu alte cuvinte, trebuie sa te accepti! Daca te intrebi ce as putea stii eu despre asta, iti voi raspunde ca am avut aproape 60 de kg, ca mi-am urat culoarea ochilor, nasul, fruntea si inaltimea si ca m-am simtit cat se poate de incomod in pielea mea. Si iti voi mai spune ca daca ajungi sa te iubesti si sa iti accepti bunele si relele, te vei imbunatati si vei progresa. Iti voi mai spune ca am slabit pana la 43-44 de kg si ca m-am urat mai mult. Iti voi spune ca am fost complexata de bratele mele si de parul meu scurt. Si iti voi mai spune ca acum sunt mandra de defectele mele, ca le iubesc si ca simt ca ma fac speciala!

Te voi ruga sa nu te iei dupa guri rele care te vor critica si vor incerca sa te denigreze. Te voi ruga sa lasi gandul perfectiunii pentru oamenii care isi doresc sa fie mereu stresati si ingrijorati. Te voi ruga sa te relaxezi si sa incepi sa te simti bine in pielea ta!

Mi-as dori sa intelegi ca mai presus de toate, trebuie sa fii puternica si sigura pe tine. Sa ai o parere proprie, sa nu fii influentabila. Sa fii sigura ca nasul acvilin ti se potriveste si sa nu fii corupta de falsele cerinte sociale. Sa stii ca esti superba asa micuta si ca incheieturile tale fine si piciorusele tale nu pot fi egalate de caracteristicile unei persoane inalte. Pe de alta parte, sa fii mandra daca esti inalta, deoarece esti o prezenta peste care nu poti trece cu vederea usor si pentru ca tinuta ta e greu de atins chiar si cu cele mI inalte tocuri!

Sa intelegi ca nu le poti avea pe toate si sa fructifici atuurile pe care le detii. Sa intelegi fiecare lucru pe care il faci, sa stii de ce reactionezi intr-un anumit fel, sa te cunosti! Sa intelegi ca ai limite, sa intelegi ca le poti depasi! Sa intelegi ca pasii marunti si rapizi sunt mai eficienti ca salturile nesigure.

Daca esti plinuta astazi, iubeste-ti formele rubensiene si gandeste-te ca odata pictorii apreciau acest gen de femeie. Si nu numai pictorii! Cu foarte putini ani in urma, Marlyn Monroe era simbolul perfectiunii. Corpul nu ti-l poti schimba ca pe o pereche de sosete! Doar pentru ca acum se poarta tipele slabute si tonifiate, nu inseamna ca trupul tau se conformeaza de pe o zi pe alta! Mai importanta ca kilogramele este increderea in tine. Ceea ce inspiri ca persoana.

Inteligenta este sexy. Inocenta este sexy. Tipele brunete cu ochi albastri sunt sexy. Tipele satene cu ochi verzi si tipele blonde cu ochi negri si tipele brunete cu ochi verzi sau negri sau caprui, cu par lung sau scurt sau mediu sau tuns bob. Sau pixie. Sau suvitatele! Toate sunt frumoase!

Se spune ca nu exista femei urate, ci doar femei lenese!

13 comentarii la „Invata sa te iubesti!

  1. Ce fain ..exact ca mine…dar sa stii ca arati mult mai inalta … as zice 1,68 sau 1,70 …ce greutate ai ? Nu te supara de atitea intrebari …dar as vrea sa stiu cam la ce greutate ar trebui sa ajung sa arat asa ca tine ? :*

    Apreciază

  2. imi place foarte mult blog-ul tau
    sa stii ca la un moment eram asa adica ma trezeam dimineata ma uitam in oglinda si imi spuneam cat de frumoasa sunt insa intr-o zi mi-a scris cineva ca am un nas cat china de mare atunci am inceput sa plang , ma durut foarte tare , si de atunci nu imi mai spun ca sunt frumoasa

    Apreciază

  3. Ce inaltime ai? 60 de kilograme nu suna chiar asa de rau, dar depinde de inaltime. Eu am 1,70 si recent am slabit la 54-55 de kilograme. Dar am avut si eu 60 si nu pot sa zic ca eram rotunda.

    Apreciază

    • Multumesc! In cel mai toxic mod posibil am slabit, prin infometare. Nu as mai face asa ceva niciodata, drept urmare nu recomand! Genul acesta de slabit nesanatos te lasa si cu un aspect obosit, te lasa uscata, fara vlaga si crede-ma ca oricine arata mai bine cu 10 kg in plus decat ca o stafie supta la fata!

      Apreciază

Comenteaza articolul: