Solutie pentru pata rusinoasa de pe bluze

De cateva zile mi-am sortat hainele, mi-am facut curatenie in dulap si am observat cu stupoare ca toate tricourile mele sunt ori albe, ori negre. Nu am niciun tricou colorat. Nici macar unul! Am topuri, bluze de tip maiou, pantaloni si pantofi, dar nici macar un tricou de-un galben nenorocit!!!

20140628-195545-71745521.jpg

Rochitele cu manecuta, la fel. Am evitat mereu sa cumpar haine colorate din frica de a nu ma umezi si de a ma face de mandra minune pe la facultate sau in orice alt loc public. Vesnic testam hainele la garderoba punand limba pe material sa vad daca vor arata ciudat in caz ca se umezesc.

20140628-195634-71794599.jpg

Transpiram, ce dracu, de ce m-as feri? Poate m-as feri de persoane care nu au o minima informatie de biologie. De aia, da. Poate m-ar desconsidera ca afirm (doamne fereste) ca mi se poate intampla si mie. Posibil ca ei habar sa nu aiba de glandele sudoripare, ori de pori (speram sa nu dea cu primer de minimizare a porilor dupa ce afla). Este un proces normal prin care corpul isi restabileste un echilibru termic intern atunci cand il suprasoliciti, ori esti stresat, ori iti e cald, ori, ori, ori. Michele Obama transpira, Cameron Diaz transpira, ingerasii Victoria’s secret….transpira!

Face parte din noi, din viata noastra si acum sa nu va imaginati (cei care nu transpirati, stiu, existati si voi, mutantilor) ca ne facem pete pe haine cat un pepene rosu. Eu, inspre exemplu, nu transpir in niciun alt loc al corpului.

20140628-195715-71835739.jpg

Si acum, sa nu va tot istorisesc degeaba, trec la subiect. Am descoperit recent, la indemnarea unei prietene, deodorantul Vichy Stress Resist. De la prima utilizare, am simtit ca pielea mea ramane mult mai catifelata si uscata. In timp, umezeala a scazut considerabil.

20140628-200059-72059089.jpg

Se aplica o data la 72h si stati asa sa va explic! Multi, atunci cand citesc pe deodorante „eficienta 48h, eficienta 72h”, se gandesc ca cum Doamne vine asta? Doar ne spalam in 72 de ore de vreo 6 ori pe putin! Astia presupun ca noi nu facem dus? :))

Well, daca aveti impresia ca deodorantul e o pelicula subtire si usor indepartabila de la suprafata pielii, va inselati. Deodorantele actioneaza asupra porilor (pe care in majoritatea cazurilor ii blocheaza, inhiband transpiratia)! Un deodorant bun nu se duce cu apa si sapun.

Bine, eu oricum il folosesc zilnic, desi nu cred ca e chiar ok. Daca isi face efectul? Mai bine ca alte deodorante, cu mult, insa este un anti-perspirant tratament care isi face efectul in timp, chiar daca diferenta se simte imediat.

20140628-200138-72098595.jpg

Cat costa?
Costa 46 de lei la Sensiblu, dar merita!

QCe gramaj are?
30 ml

Ce textura are?
Lichida, intra repede in piele si matifiaza zona.

Aplicatorul este:
Sub forma de rol-on!

Daca aveti si alte intrebari, puteti sa mi le adresati! As always! Pe curand, dragilor!

P.S. Nu am vazut nimic, nu recunosc nimic!

2 comentarii la „Solutie pentru pata rusinoasa de pe bluze

  1. Eu vin cu informatii despre pret :))) ii cam 35 in belladonna . Sper ca nu te superi ! Scriu comentariile astea ptr cititoarele din orase unde au farmacia asta , si poate vor sa faca o mica economie 🙂

    Apreciază

Comenteaza articolul: