Produse mai scumpe care si-au meritat sau nu banii – Review VIDEO

Buna dragilor! M-am bucurat sa aflu ca v-a fost pe plac filmuletul de data trecuta, drept urmare am trecut la treaba si am intocmit altul. Sper sa va placa si acesta si sper, de altfel, ca informatiile sa va fie utile in alegerea sau evitarea unor produse. V-am mai spus si data trecuta sa imi scuzati scaparile deoarece nu am editat filmuletul si da, as fi sters unele exprimari, unele gafe, dar este prea tarziu! Este la fel de lung, desi am promis ca va fi mai scurt, insa nu stiu cum naiba se intampla! Cred ca-i vreo magie „IT-neasca”, vreun microb care intra si lungeste filmuletul. Ceva trebuie sa fie! V-am scris mai jos toate denumirile produselor pentru „a fi mai lucide lucrurile” (super exprimarea mea din video) si sa vedeti astfel daca va intereseaza ceva din filmulet, fara sa fiti nevoite sa ma ascultati 20 de minute!

Eh, ca intotdeauna, daca aveti intrebari astept sa mi le adresati si mi-ar cadea bine sa imi spuneti parerea voastra despre video.

P.S. Nu as putea fi intotdeauna la fel, drept urmare, modul de exprimare, tonalitatea vocii sunt chestii care se pot schimba. Si sa nu „va sarutati de sa va sara capacele”! :)) :))

Naked – Urban Decay

Estee Lauder – Somptous Extreme (rimel)

YSL – Rouge Volupte (corail extreme)

Lancome – L`absolut Rouge

Estee Lauder – Pure Color Cream

Rimmel London – Kate 110

Estee Lauder – Gentle eye make-up remover

Estee Lauder – Pure color Magnificent Mauve

Lancome – Effacernes concealer

MAC Prolongwear fond de ten/ concealer

MAC Select Moisture Cover

15 comentarii la „Produse mai scumpe care si-au meritat sau nu banii – Review VIDEO

  1. Buna Iulia,in primul rand vreu sa te felicit pentru ca esti super,in al doilea rand vreau sa-ti spun ca pe mine ma cheama tot Iulia Moldovan si imi doresc f mult sa fac cursuri de cosmetica si make up in Cluj.
    Imi recomanzi scoala unde ai fost tu adica Reflexovital sau sunt altele mai bune?

    Apreciază

  2. Tare imi place de tine ca nu esti snoaba, si stii foarte clar nu te minti singura ca un produs ieftin poate face acelasi lucru sau mai multe si mai bine decat unul scump de nu stiu ce marca.
    Apropo de rujuri, tare as vrea sa-mi spui ce ruj ai folosit pentru buzele tale in videoul asta. Imi place cum arata, pare o nuanta, un roz tare natural. Si tot legat de rujuri, te intreb pe tine ca ai foarte multe, daca stii cumva vreun ruj de o culoare zmeurie perfect :)) Caut un ruj de culoare exact a zmeurei de nici nu mai stiu cand. Poate l-am ratat eu si nu stiu. Gasisem la un moment dat unul de la Rimmel de care eram multumita, insa nu mi-am notat numarul si cand m-am intors la dm dupa ceva vreme sa-l caut, nu era nimic zmeuriu pe acolo.

    Apreciază

  3. Imi place mult videoclipul, esti foarte frumoasa (mi se pare ca semeni cu Alexandra Stan, ma abtin de mult timp sa nu o zic :)))
    Ar fi super daca ai face si un videoclip cu colectia ta de make-up. Sau de pensule, sunt innebunita dupa ele.
    Iti doresc mult succes si astept videoclipuri noi :*

    Apreciază

    • Mersi tare mult! Mi s-a mai zis ca as semana cu ea, sa stii! :)) Mi-ar placea si eu sa fac ca sunt indragostita de produsele mele si ma uit incontinuu la tutorialele de „make-up colection” ale tipelor din America! Mi-am pana si „alex storage” din ikea :)). Dar intr-un fel n-as vrea sa inteleaga altii gresit, sa creada ca m-as lauda sau sa ma critice. Deci inca nu, dar probabil pe viitor voi face :* pupici!

      Apreciază

  4. Imi place ff mult reviewul. Esti ff naturala si draguta, nu ai nevoie de editari, pana la urma nu suntem perfecti si fiecare avem felul nostru de a ne exprima. Iar greselile de exprimare fac parte din noi.
    Ce m-a determinat sa iti scriu sunt rujurile YSL. Eu le-am cumparat toate de la Paris, pt ca aici locuiesc, iar cu fraza asta din punctul meu de vedere am eliminat orice posibila diferenta intre produsele vandute in Romania si cele din straintate. Am doua rujuri Rouge Volupté ca si ale tale, unul e nr. 25 iar celalalt e nr. 9. Nuante simpatice, unul de vara roz, fuchisa…iar celalalt passe par tout, un beige maroniu. Nu iti spun cat de incantata (ambalajul ♡) am fost cand le-am cumparat si cat de mare a fost … DEZAMAGIREA cand am vazut ca nu rezista aproape deloc pe buze. Rezista as spune undeva la o ora maxim.
    Daaar…..mouahahaha am gasit solutia. Cel putin pe mine functioneaza ff bine. Solutia e Maybelline SuperStay 14HR Lipstick!!! Am varianta 110 Neverending Pink, si cred ca sunt vreo 6-7 nuante, nu stiu exact. Textura este mata la aplicare si ai impresia ca este foarte uscat, daca il porti singur pe buze parca te strange. Iti dai seama cand l-am cumparat am spus alti bani aruncati pt o prostie care oricum nu v-a rezista. Si pot sa iti spun ca am facut testul si rezista mai mult de 14 ore cum spun ei. Acest ruj imi permite sa port toata ziua culorile YSL, cel bej amestecat cu nuanta de Pink de la Maybelline iese super dragut, un beige cu nuante de roz.
    Mai am un ruj Rouge Pur Couture tot de la YSL nr. 113 dar nu l-am folosit niciodata sper sa am mai mult noroc cu el.
    Cat despre Estée Lauder are mama mea modelul Signature nr. 55 Radiant Wine. Este lucios cu particule aurii, si pot sa iti spun ca este un dezastru atat pt mine cat si pt mama. Mult mai dezamagitor decat YSL (nu am incercat in combinatie cu Maybelline).
    Iar ceea mai fabuloasa descoperire este un ruj de la Lancôme colectia In Love, din pacate nu am nr pt ca mi l-a furat mama… 😦 . Deci este WOW. Persista mult, nu iti spun in combinatie cu Maybelline, textura superba, iar parfumul yammi, iti vine sa il mananci.
    Mai am de incercat un Chanel si un Ginvenchy.
    Au revoir (am fost si eu ff lunga de data asta).

    Apreciază

    • Ambalajul de la YSL e cel mai frumos posibil! Dar daca nu rezista ce rost are? Sa te chinui numai nu cred ca mai merita recumparat (aici nu costa nici putin, nu stiu in Paris). De Maybelline Superstay nu cred ca stiu, am sa dau un ochi azi prin dm sa vad daca il gasesc. Am avut ceva super stain ori de la maybelline, ori de la maxfactor, dar se facea ca pielea de dinozaur pe buze! Yachhhh! Si la Estee Lauder, esti sigura ca e Pure Cream??? Eu sunt super mega extra incantata atat de textura si culoare, cat si de rezistenta! Si da, Lancome au cele mai bune rujuri (dupa mai multe pareri) si mirosul ala…. wuaa :)) ! Givenchy si eu vreaaaaau!!!!!! ♡♡♡

      Btw, esti draguta tare, multumesc mult! ♥ te pup si te imbratisez >:D<

      Apreciază

      • Am revenit 😀
        Nu, rujul de la Estée Lauder nu este PureCream ci Signature. Am sa incerc un PureCream, m-ai facut curioasa.
        Ce mi se pare funny e ca avem aproape aceleasi produse, am si eu Lancôme Effacernes concealer (varianta travel) si Rimmel London – Kate 101. Si iti dau dreptate, concealerul de la Lancôme este demential.

        De la MAC nu am decat un creion (Powerpoint Eye Pencil negru), sunt deja la al doilea. Pe cat de incantata am fost la inceput, pe atat de dezamagita sunt acum. Primul l-am cumparat cu o zi inainte de a merge in Romania si am prins o vara torida, iar creionul a devenit moale, am incercat varianta cu frigiderul si congelatorul si tot =)))) dar se rupe maduva 😦
        Si l-am cumparat si pe al doilea, in idea ca in Franta nu e niciodata asa cald…si aceiasi problema, nu se rupe ca si primul, dar nu e excelent. Chiar imi pare rau, pt ca are tinuta, nu te faci neagra de 3 degete sub ochii, dar se pare ca trebuie sa ma reorientez.

        Apreciază

        • Eram sigura ca trebuie sa fie ceva, pentru ca nu numai au am fost multumita, ci si alte persoane! Eu ma bucur tare cand am cu cune sa schimb pareri, motiv pentru care am si deschis acest blog.
          Cat despre MAC, mai… e ok, insa nu e atat de spectaculos cum se asteapta lumea. Spun asta pentru ca lucrez in domeniu si clientele cand aud de MAC is pe spate. Nici macar nu-s foarte scumpe, sa zici ca-s snoabe, ca la fonduri de ten, concealer au preturi chiar acceptabile. Sa stii ca unul bun il am de la Estee Lauder, e kohl, dar e cu mina subtire. Insa nu stiu daca se intinde sau nu, pentru ca nu folosesc niciodata pe linia apei negru. La cliente insa, fixez mereu creionul cu fard negru! Rezista mai bine, sa stii!

          Apreciază

  5. Te urmaresc de ceva vreme din umbra 🙂 si imi plac articolele tale foarte mult dar vroiam sa te intreb un lucru si daca nu e in regula pt tine intrebarea nu trebuie sa imi raspunzi, stiu ca lucrezi la un salon, dar lucrezi cu produsele tale de make up?te intreb deoarece o sa fac si eu cursul si vreau sa stiu cum sta treaba. Te imbratisez si astept mai multe articole 🙂

    Apreciază

    • Salut! Mersi, uite, am facut si un articol pe tema asta. Cauta „despre cursul de make-up”. Si da, lucrez cu produsele mele si platesc chirie (nu procent)! E foarte in regula intrebarea si daca ai si altele simte-te libera sa mi le adresezi! te pup :*

      Apreciază

Comenteaza articolul: