Trucuri de accentuare a bronzului -repost-

Buna dragilor! M-am gandit sa repostez un articol publicat pe Observatorbn.ro pentru cazul in care unele dintre voi nu imi urmaresc activitatea de pe ziarul local. Am vazut ca exista o discrepanta intre numarul de vizualizari de pe blog si cel de pe observator si ma intreb oare de ce? Pe observator am si diacritice, dragilor! :)) ! Va pup si sa va fie de folos tipsurile de astazi!

Ne aflăm în stadiul în care suntem frumos pigmentate, nici prea-prea, nici foarte-foarte, că doar suntem nişte lady, nu? Bun! Următorul pas este să ne scoatem în evidenţă bronzul! Citeşte mai departe pentru câteva tips&tricks!

 

1. Foloseşte un ulei cu mici particule aurii. Îţi vor face pielea să strălucească de sănătate şi frumuseţe! Fii atentă şi investeşte într-unul de calitate, deoarece pe lângă faptul că produsul intră în piele, vrei să ai un look elegant, frumos, iar auriul te poate trăda şi îţi poate da un aspect ieftin! Grijă! Cel de la Sephora a fost recomandat în nenumărate rânduri de mai multe bloggerite!2. Dacă nu vrei particule aurii, foloseşte o formulă simplă, dar intensificatoare. Sunt o mulţime de creme/loţiuni pe piaţă care îţi vin în ajutor. Recomandarea mea este Avon Maxi Tan sau uleiul de morcovi! Uleiul de morcov îl poţi folosi şi înainte de expunerea la soare!

3. Poartă haine albe! Ţinutele all white vor scoate în evidenţă nuanţa pielii tale. Ce vor contrasta de minune însă, vor fi nişte detalii portocalii! Spre exemplu, poartă sandale sau unghii oranj.

4. Înlocuieşte fardurile cu irizaţii reci (ex. argintii) cu unele în nuanţe de bronz sau auriu! Foloseşte un iluminator de culoarea aurului pentru pleoape şi zona de deasupra pometelui!

5. Joacă-te! Atunci când eşti palidă, nu te prind bine mullte culori. Însă bronzată, îţi poţi colora unghiile în nuanţe de albastru, galben sau verde!

6. Poartă buze oranj! Sunt în vogă anul acesta, indiferent dacă eşti bronzată sau nu. „Buzele statement” se poartă cu un machiaj transparent, adică cu un „no make-up make-up”!
7. Machiajul ciocolatiu va complimenta de minune un ten mediu-închis!

8. Iluminează-ţi câteva şuviţe din păr pentru un look natural-glow! Părul tău va părea sărutat de razele soarelui!

9.Ultimul sfat este să te simţi bine în pielea ta şi vei radia mai luminos că orice altă particulă aurie!

Reclame

Comenteaza articolul:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s