Promo „Doza de Rasfat” VIDEO

Camera era impanzita de eventuale tinute, iar pe masuta de machiaj stateau stiva paletele de la Parisax si Urban Decay. Mi-am nenorocit picioarele in cerceii de pe jos si mi-am prins degetele in coafura. Aproape la propriu. Am ales intr-un final un machiaj care sa imi scoata in evidenta ochii, cu maro si negru, un fel de smokey mai cuminte si buze accentuate natural cu putin luciu. Rochita pe care am purtat-o o am de la Zara, dintr-o colectie anterioara, iar pantofii, clasicii mei pantofi care merg la orice, oricand, oriunde, oricum, ii am de pe site-ul panotfiplus.ro. Am incercat sa fiu discreta cu accesoriile, mizand pe cerceii de la Aldo.

In taxi am dat peste un soi de Nelson Mondialul de Bistrita. In fata ochilor mi se derulau imaginile pe care urmam sa le filmez, iar dansu ma intrerupea din cand in cand cu un minunat recital manelistic. Nu imi erau de ajuns stresurile mele! Asa se intampla!

Am ales ca locatie Caffe Via, un local pe care il indragesc foarte tare. Este decorat vintage, classy vintage. In alb cu accente de-un verde cum nu credeam ca se poate de placut. M-am indragostit de suporturile de lumanari aurii! De fapt, m-am indragostit de local cu totul, motiv pentru care am tinut mortis ca promo-ul sa fie filmat acolo. Cheese cake-ul e un deliciu!

M-am intalnit cu baietii care se ocupau de partea tehnica, Mirel Marginean si Vlad Gavrila! Am inceput sa mutam mesele si scaunele, iar apoi, sa filmam! Rezultatul il aveti aici!


 

 

12 comentarii la „Promo „Doza de Rasfat” VIDEO

  1. iti urmaresc blogul zilnic si astept cu nerabdare sa apara emisiunea ca sa te pot vedea explicand sfaturile pe care le scrii aici pe blog! astept in special sfaturile legate de makeup!

    Apreciază

  2. iti urez bafta in emisiunea pe care o vei avea! mi se pare o idee buna ca o persoana ca tine sa prezinte o astfel de emisiune, findca sfaturile tale de pe blog chiar m.au ajutat de multe ori!! Good luck to you!

    Apreciază

  3. Iulia, esti foarte frumoasa si ai iesit extraordinar de bine! Esti o persoana placuta si sunt sigura ca vei avea mult succes! Iti urez si eu bafta in tot ceea ce faci! Te pup, Mara!

    Apreciază

Comenteaza articolul: