Motion Art Show – Catrhythm is back!!!

Catrhythm se intorc la Vivi’s in 22 Martie!

Cate nu v-am mai spus despre Catrhythm! In caz ca ati uitat, este demn de nuantat faptul ca este singura trupa rockabilly din Romania! Pentru cei care nu sunt familiarizati cu termenul si nu-i inteleg conotatia exacta, sa isi aduca aminte de ritmul muzicii lui Elvis. Va atasez la final oricum vreo doua piese de-ale lor ca ar fi pacat sa nu lasati veselia si energia intruchipata in vocea Ana-Mariei, vocalista trupei, sa va inspire. Si habar n-aveti de cata energie vorbim aici! Data trecuta a fost demential! Sunt cateva faze foarte tari pe care as vrea sa vi le descriu, cum ar fi momentul in care chitaristul, Eric Hofmans, s-a cocotat tocmai pe contrabas si performau amandoi artistii in niste pozitii comice si aparent destul de dificile. Si tot despre chitarist, cand s-a jucat cu corzile vocale facandu-le sa scoata niste sunete asemanatoare puiului din „Cow and chicken”. Grozav, atat va spun! Fac spectacol intr-un stil… Ce mai! Fac spectacol in adevaratul sens al cuvantului!

Fotograf: Daniel Miholca 

Daniel Miholca ( Deekie ) este, mai poetic spus, detinatorul aparatului ale caror lentile vor imortaliza momentele din seara evenimentului. Fotograful. Pasionatul de fotografie, nah, sa nu fie asa sec! Si din informatiile pe care le-am cules, ne pregateste o surpriza! Va tin curent cand ajung la mine mai multe detalii!

 

LifeVision Media 

O surpriza mai apropiata ne este oferita de LifeVision Media. Dintr-o sursa inepuizabila de idei creative, au ales sa ne prezinte un joc de imagini filmate vizibile 354 de grade! Exact, nu 360, ci 354! Participantii vor asista la o imbinare intre a patra si a saptea arta intr-un mod unic. Un fel de videoclip in realitate, in direct, pe care-l creezi cu proprii-ti ochi!

 

…rockabilly pin-up girls!

Dintre video-urile surpriza pregatite, va desconspir unul in care apar eu impreuna cu Denisa Cosma si Denisa Olivia. Este de-o mare importanta evenimentul pentru noi, deoarece este ultimul proiect marca LifeVision 2014.

Nu cumva sa va ganditi ca o sa aveti fetite fataindu-se deasupra capurilor voastre toata noaptea. Ba deloc! Dar cum am zis, restul e secret!

Your brand new look & Erin’s Pub

Partenerii evenimentului sunt : Your brand new look ( desktop publishing and design) si Erin’s Pub.

20140316-201634.jpg

Reclame

Comenteaza articolul:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s