Gel Liners review -MAC, Rimmel London, Avon, Music Flower- + 1Liquid Liner

Salut fetelor! 

 

bun

Astazi o sa vorbim despre tusurile crema/gel. O sa va povestesc experienta mea cu cateva dintre cele care exista pe piata, respectiv despre MAC Fluidline Blitz&Glitz, AVON Supershock Blackned metal,  Rimmel London Waterproof Gel Eyeliner 001 Black si  Professional Liquid Liner, Music Flower.

 

La inceput m-a incantat foarte mult idea unui tus crema, pentru ca e mult mai usor de aplicat. Un plus il are si pentru faptul ca poti lucra cu el pe pleoapa mai mult timp si nu trebuie sa fii asa rapida precum cu cel lichid. Pana acum, am ramas destul de dezamagita de ele si mai departe o sa vedeti si de ce.

 

 

 

M.A.C Fluidline Blitz&Glitz

images

ASPECT: Ambalajul este destul de ok, desi nu extraordinar. Este un mic borcanas din sticla acoperit cu un capac negru dintr-un plastic gros. Nimic special!

GRAMAJ: 3g

CULOARE: Cel pe care l-am ales eu, nuanta Blitz&Glitz, este negru cu mici particule aurii. Are un finish mat.

TEXTURA: Si aici am ramas dezamagita. S-a aplicat foarte usor prima data cand l-am folosit, dupa care am fost nevoita sa folosesc jumatate de MAC Fix+ ca sa il diluez. S-a uscat foarte foarte tare si nici nu a mai vrut sa capete textura aia moale si cremoasa pe care trebuia sa o aiba. Era zgrunturos la aplicare si nici macar nu era uniform. Imi era foarte greu sa lucrez cu el, sa fac codite nici nu mai discut! Plus de asta, clientele imi ziceau ca le pica la un moment dat din machiaj niste punctulete negre. Ghiciti ce era, nu? Tusul meu minunat de la M.A.C! Dupa un timp, s-a crapat de tot. Problema este ca sunt sigura 100% la 100& ca e original, pentru ca e luat din Germania din reprezentanta M.A.C. Da, din Germania!

PRET: 80 RON

Unde il gasim? Pe site-urile de pe care nu merita sa cumperi produse MAC deoarece risti prea mult sau din reprezentantele din Bucuresti.

AVON SuperShock Blackened Metal

prod_1121603

ASPECT: Borcanas de sticla cu capac negru. Singura diferenta dintre el si cel de la MAC consta in capacul de platic mai subtire si inscriptia. Meh!

GRAMAJ: ??? Nu scrie, in jur de 3g.

CULOARE: Negru (mai mult gri) cu particule aurii.

TEXTURA: Descurajator de moale, insa se usuca destul de repede. Si este si destul de rezisent! L-am cumparat cu cateva luni inainte sa il iau pe cel de la MAC si inca e moale, nu s-a uscat, desi le-am pastrat in acelasi loc. Shame on you, MAC! Singura problema la el este ca nu imi place finish-ul, este un gri inchis sters, transparent, cu particule. Nu e ceea ce mi-as fi dorit de la el. Dar oricum, e AVON si realistic vorbind, daca e sa tragem concluzii din raporturile brand-calitate-pret, este mai mult ca suficient!

PRET: A fost in jur de 30 lei, nu mai tin minte exact

Unde il gasim? L-am cautat in revista AVON de acum, insa nu l-am gasit! Posibil in editiile viitoare!

Rimmel London Waterproof Gel Eyeliner 001 Black

geleyelinerrimmel

ASPECT: Recipient mic din plastic transparent. Are un capac lunguiet in care gasesti ascunsa o pensula pentru aplicare! Good point, avand in vedere ca la celelalte doua trebuia sa iti cumperi pensula extra!

GRAMAJ: 2g

CULOARE: 001 Black, negru.

TEXTURA: Este cremos si foarte bine pigmentat! Are un finish lucios si consistent ,dar care din pacate se usuca prea greu si pentru mine e dificil sa lucrez cu el, timpul e pretios! . Gluma ca gluma, dar acesta nu e singurul minus pe care as putea sa i-l pun in carca. Se intinde. Aplicat peste machiaj e super, dar daca il pui singur si iti faci o codita, e posibil ca atunci cand te uiti in oglinda, dupa putin timp, sa n-o mai vezi. Pigmentul il laud si textura cremoasa o laud insa! Il mai folosesc uneori.

PRET: 24 lei

Unde il gasim? Cred ca orice magazin cu produse cosmetice il are. Eu l-am cumparat din DM.

Rimmel London Glam’Eyes Professional Liquid Liner

taw9eel-16-12-66_1

ASPECT: Ambalajul clasic de tus lichid

GRAMAJ: 3,5 ml

CULOARE: Black Glamour, negru

TEXTURA: Este lichid, dar nu apos. Este lucios <3. Se aplica usor, desi pensula este destul de subtire si interiorul ochiului inteapa cateodata. Dar asta nu e o problema, cel putin nu pentru mine, deoarece cateodata ca sa facilitez aplicarea il aplic cu pensula extra pentru eyeliner ( e mai groasa ). Produsul imi place foarte mult, este foarte rezistent, insa cred ca au o problema de fixat cei de la Rimmel London. Se usuca greu, mai greu ca alte tusuri lichide, lucru bun pentru ca poti lucra mai mult cu el pana sa iti spuna „stop”. Stiti doar ca majoritatea, dupa ce se usuca, nu mai pot fi corectate si nici nu mai poti sa reaplici peste linia deja trasa inca un strat, pentru ca se crapa. Ei, acesta nu se crapa. Asta e partea ce mai frumoasa la el. I-as spune ca e „maleabil” daca ar fi prietenul meu. Cat despre uscat, daca te deranjeaza, fixeaza-l cu fard negru.

 PRET: In jur de 20-30 RON, depinde de unde il achitionezi

Unde il gasim? DM. Se recomanda „Professional”, dar nu e.

Music Flower Long-wear gel eyeliner

EG001-228x228

ASPECT: Recipient din plastic transparet si capac din plastic, negru.

GRAMAJ: Nu scrie, in jur de 3g.

CULOARE: Negru

TEXTURA: Este cremos are un finish opac si pigmentul foarte bun. Este foarte mat. Si pe acesta l-am cumparat inaintea celui de la MAC si inca este „in picioare” , desi e un produs ieftin. Nu s-a uscat. Nah, MAC-ule!!! Se trage dintr-o categorie unde calitatea lasa de dorit, insa pentru pretul lui este chiar foarte bun.

PRET: 12 lei sau mai putin, depinde de magazin

Unde il gasim? http://www.trusefarduri.ro/tus-de-ochi-crema-negru-music-flower-long-wear-eyeliner-gel  sau in magazine gen Haotic, standul de cosmetice de jos din Iulius, catre Auchan, etc.

1013189_598186733564227_836941608_n-horz

 

MAC, AVON, Rimmel London, Music Flower.

1385506_598186540230913_909386039_n-horz

MAC, Avon, Rimmel London, Music flower, Rimmel london lichid.

 

Singurele pe care vi le recomand sunt: Rimmel London Glam’Eyes, poate si gelul de la Rimmel London si Music flower. Celelalte sunt discutabile. Depinde de gusturi si de necesitati. Inca sunt in cautarea tusului perfect, dar prefer sa merg cu pasi marunti. Esecul cu MAC m-a facut sa imi dau seama ca nu tot ceea ce e scump si mediatizat e cu adevarat si bun.

Voi ce tus folositi? O seara frumoasa!

 

17 comentarii la „Gel Liners review -MAC, Rimmel London, Avon, Music Flower- + 1Liquid Liner

  1. Hello Iulia:) Tocmai ce ti-am descoperit blogul:) si citeam de produsele Inglot, poti face comanda direct la ei:) Intra pe pagina lor de facebook INGLOT Romania si poti face comanda la ei:)

    Apreciază

  2. Buna,

    Tocmai ti-am descoperit blogul si citesc in continu articole.
    Iti recomand sa incerci Super Liner Gel Intenza de la L’Oréal. Ca sa fiu sincera am dat din greseala de el, aveam o reducere la Marionnaud si nu stiam de care produs sa profit. Citesem cateva reviewuri despre linerul de la MAC…deci era sigur nu fac experiente pe buzunarul meu tinand cont ca imi doream un eyeliner bun iar bloggeritele care le urmaresc au spus „NO MAC!”.
    Are un mic bonus…pensula (care mi se pare ca e buna – nu ma exprim din punctul de vedere al unui profesionist). Pretul e undeva la 15€.

    Apreciază

  3. Recent mi-am cumparat si un Eye Color Tattoo 24HR de la Maybelline in nuanta cred…Tough as Taupe pentru ca aveam nevoie de o baza similara cu paintpoturile de la MAC pentru fardul Satin taupe. Cu un finish complet mat, pare ok sa zicem din punct de vedere calitativ dar totusi nu cred ca se ridica, in opinia mea, la nivelul celor de la MAC. Desigur ca nu vreau sa sune a snobism, doar ca simt ca fara un primer prealabil pe pleoape nu rezista nici pe departe pe cat pretinde…dimpotriva, dupa 7-8 ore deja apar „pliurile”. Totusi un plus fata de paintpoturile cu finis mat de la MAC (eu am Soft Ocre si Quite natural) parca cel de la Maybelline nu da o senzatie de „uscaciune” pe pleoapa ca si cele mate de la MAC. Nu stiu daca m-am facut inteleasa 😀

    As vrea sa testez produsele similare de la INGLOT, care la pret sunt undeva la jumatatea celor de la MAC si poate putin peste celelte branduri amintite. Daca ai ocazia sa incerci, atunci asteptam si noi review-ul de rigoare 😛

    Apreciază

    • Am inteles 😀 Cred ca nu se compara, acum MAC e MAC indiferent de scaparile pe care le are, desi in Romania preturile sunt cam prea mari, dar in fine. Si eu am vrut sa testez INGLOT dar nu stiu unde sa le gasesc! De pe net m-am acrit cate fake-uri am primit si nu mai incerc. Si din magazin am inteles ca inca nu au decat in Constanta! O sa le gasesc eu curand! O zi frumoasa!

      Apreciază

  4. Chiar nu inteleg de unde apare problema asta cu fluidlinerul de la MAC. Al meu (Blacktrak) dupa aproape 2 ani…e inca perfect. Din pacate cred ca mai am 4-5 utilizari dupa care trebuie sa ma orientez fie spre unul nou fie spre alta marca (desi din rewiew-urile tale, nu prea sunt alternative civilizate :P). As dori sa mentionez ca o stare similara de conservare am regasit-o si la paintpoturile MAC, desi am intalnit si acolo destule marturii cu privire la tendinta de uscare. Primul meu paitpot cred ca il am deja de mai bine de 3 ani, dar arata si se comporta absolut ok, fara sa am vreun motiv sa ma plang. Recunosc ca am fost extra-atenta sa le inchid foarte bine si sa le depozitez intodeauna cu capacul in partea inferioara, in spatii relativ ermetice dar nu cred ca sunt singura care procedeaza asa. Interesant totusi. Multumim de rewiew-uri 🙂

    Apreciază

    • Sa stii ca am mai citit si eu review-uri legate de tusul gel de la MAC si erau destul de impartite. Eu cred ca are probleme acesta pe care il am eu, cu particulele aurii. Adevarul e ca l-am lasat desfacut, dar nu mai mult ca pe altele si l-am tinut unde le-am tinut si pe restu. Daca observi in prima poza pe care am pus-o cu ele, jos, este crapat bine de tot pe o parte. Si l-am diluat de nenumarate ori, ca nu il mai puteam folosi de nicio culoare! O sa il incerc pe cel de la Maybeline, pentru ca am vazut la multe tipe ca au avut rezultate bune cu el si o sa iti spun daca este ok, daca ai nevoie 😀 E tot un color paint, are in denumire ceva cu „tattoo” parca. Mai vorbim si de alte experiente cu produsele de la MAC pe viitor, poate imi fac curaj daca tot nu gasesc nimin bun pe piata sa incerc si Blacktrack si sa dau vina doar pe textura oricum zgrunturoasa din cauza particulelor a lui Blitz&Glitz 😀 Mersi mult de feedback!

      Apreciază

      • Am avut de la maybeline. Am fost ft incantata, dar nu am gasit sa-l mai cumpar… daca stiti de unde l-as putea achizitiona,va rog sa-mi spuneti. Eu il primisem din Belgia…

        Apreciază

Comenteaza articolul: