Blogul meu!

Un gand vechi, o dorinta ascunsa materializata dupa multe luni: blogul meu! Am analizat mult ideea de a avea un blog deoarece eram nesigura pe ceea ce imi doresc de la el. Stiam ca vreau sa scriu, sa redactez, sa evoluez, aveam in gand cateva idei, dar erau imprastiate si pana acum nu am avut curaj sa incep sa le pun in ordine.

Initial, ma gandeam sa fac un blog strict legat de make-up. Despre cum sa aplici corect fondul de ten, despre cum te pot ajuta pensulele sa iti usurezi munca din fata oglinzii atunci cand codita aia nenorocita de tus nu vrea sa iasa dreapta, despre spary-ul fixator si multe altele.

MAKEUP MAIN IMAGE makeup-brushes2

Apoi m-am gandit sa imbin mai multe elemente. Hairstyling, fashion, cosmetica, amenajari interioare, toate sunt domenii care ma intereseaza. Ce-i drept, nu sunt singura interesata de ele. Doar ne inconjoara zi de zi si trebuie sa recunoastem ca ne place sa fim la curent cu ultimele tendinte pentru a le putea adapta cat mai repede stilului nostru. De ce sa nu vorbim despre asta? Despre mastile cu ulei de avocado sau rama aceea noua, vintage, de la magazinul care tocmai s-a deschis.  Sau despre faptul ca in toamna anului 2013 se poarta imprimeurile florale! Un amalgam de idei, de subiecte distincte care ne sunt totusi atat de familiare.  It`s about all the things that surround us everyday!

images1234286_539096036159256_477865541_nretro-boutique-ceas-rama-dantelata-bistro-de-paris_o4bg

In sfarsit, acum sunt aici si nu mai exista cale de intoarcere. Tu mi-ai citit deja intaiele cuvinte. Ti-am explicat grosso modo pe ce se bazeaza subiectele pe care le voi aborda, ai inceput sa iti formezi primele impresii si urmeaza sa vedem daca ne vom mai intalni sau nu, aici, pe blogul meu! Te salut cu drag!

P.S. Urmatorul articol este din categoria fashion, despre cum sa asortezi un pulover in cinci stiluri diferite si va aparea in urmatoarele zile!

22 de comentarii la „Blogul meu!

    • Buna! Poate binevoiesti sa imi spui daca te referi la faptul ca imi plac lucrurile vintage sau te referi la modul de scriere 🙂 Nu de alta, dar daca te referi strict la „rama vintage” esti absurd/a sa te gandesti ca poate fi pe placul unei singure persoane asa ceva. Referitor la modul de scriere, eu sunt „nevoita” sa scriu, sa compun etc, destul de des si mi-am format stilul cu mult inainte de a incepe sa scriu pe blog (studiez facultatea de litere, is in my blood). Accept criticile constructive mai ales pentru ca sunt la inceput si iti raspund cu explicatia asta pentru ca nu cred ca esti doar un/o hater/haterita. Sau esti? Mersi!

      Apreciază

  1. Eu o sa te urmaresc. Imi plac persoanele care scriu detaliat si nu fusarit. Ma intereseaza mult despre make-up, tehnici, idei noi. Dar imi plac si celelalte stiluri pe care ai de gand sa le abordezi. Te pup

    Apreciază

Comenteaza articolul: